Teknoloji

Yeni Indiana Jones Oyunu Xbox Konsoluna Özel Olacak

 
MachineGames tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan Indiana Jones oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Ocak 2021’de duyurulan Indiana Jones oyunu, Bethesda Softworks başkan yardımcısı Pete Hines’in belirttiği gibi konsol tarafında Xbox’a özel olacak.
 
Daha önce birden çok konsola çıktı verecekti
 
 
 
Daha önce birden fazla konsol için yayınlanması hedeflenen ancak daha sonra Xbox’a özel olacağı belirtilen Indiana Jones oyunu, Disney ile yapılan anlaşma sonucunda oyuncuların beğenisine sunulmayı bekliyor. Hines başlangıçta bu oyunun birden fazla konsola geleceğini belirtmişti.
 
Bu değişiklik, Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın alma sözleşmesi onaylandıktan sonra gerçekleşti. Wolfenstein serisinin arkasındaki stüdyo MachineGames tarafından geliştirilen yapım, Microsoft’un Bethesda Softworks’ün ana şirketi ZeniMax Media’yı satın almasından aylar önce duyurulmuştu.
 
Yeni Indiana Jones oyunu PC’de Xbox ile aynı anda çıkacak. İlk gün Xbox Game Pass hizmetine de dahil olacak.
 
Öte yandan, orijinal bir hikaye ile karşımıza çıkmayı bekleyen yeni Indiana Jones oyunu, Lucasfilm Games ile birlikte Todd Howard tarafından yürütülüyor. Oyun, ünlü maceracı mesleğinin zirvesinde yer alan tamamen özgün bir hikayeyi ele alıyor ve bu bağlamda bağımsız bir hikayeye yer veriyor.

haberbolvadin.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu