Haber

LGBT örgütü 2500 yıllık Hipokrat yeminine de sızdı! Tıp mezunlarına iğrenç dayatma

  • Haber7 – ÖZEL

Eşcinselliği yasallaştırma kavramlarının ortasında, cinsel yönelim” 2 bin 500 yaşında. Hipokrat Yemini için sızana kadar. Dünya Tabipler Birliği ve Türk Tabipler Birliği tarafından sonradan sızdırılan “Hipokrat Yemini”, cinsel yönelimBu yıl yine tıp mezunlarına dayatıldı.

Doktor Sözü olarak da bilinen metni tıp fakültelerinde mezuniyet döneminde genç doktorlara okutmak genç doktorlar için bir klasik haline geldi. Hipokrat Yemini tahrif edilmiş, eşcinsellik kirli paralarla dünyaya yayılmaya çalışılmıştı. Dünya Tabipler Birliği’nin Hipokrat Yemini olarak okunan Cenevre Bildirgesi’nde “ Görevim ve hastam arasında; yaş, hastalık veya engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, siyasi görüş, ırk, sosyal konum veya diğer herhangi bir özelliğin girilmesine izin vermeyeceğimi…“şeklindeki meseleye” cinsel yönelim” da eklendi.

Dünya Tabipler Birliği’nin orijinal Hipokrat yeminine ‘cinsel yönelim’ kavramını eklemesi ve bu terimin Türkiye’de TTB tarafından fakültelerde kullanılması. öğrencilere ders vermeye zorlanmaktepki verir.

Geçtiğimiz yıllarda Konya, Sakarya, Malatya ve Samsun’daki üniversitelerde duyarlı rektör ve dekanlar tarafından fark edilen bu sinsi kavram, bu yıl İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde yeniden gündeme geldi. Çapa Tıp FakültesiLGBT örgütü tarafından tıp yeminine eklenen ve mezunlara empoze edilmek istenen cinsel yönelim kelimesi dekanlık tarafından metinden kaldırıldı.

Çapa Tıp Fakültesi Dekanlığının kararı, milli ve manevi duyarlılığa sahip öğrenciler ve velileri tarafından takdirle karşılandı.

LGBT UYGULAMASINI ÖNERDİLER

Ancak TTB ve LGBT’yi seven kuruluşların yönlendirmesiyle bazı Çapa Tıp Fakültesi mezunları metnin dışına çıkarak “cinsel yönelim” ifadesini yüksek sesle dile getirdiler.

TTB ‘PKK YÖNETİMİNDE’ koronun başında

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Tıp Öğrencileri Kolu adını taşıyan kuruluş, Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde görüntüleri yayınlayarak, Tıp Yemini okunurken dekan cinsel yönelim ifadesini sansürledi. Tıp öğrencilerimiz sansürü geçmemiş, yemini eksiksiz okumuşlar.” sözlerine yer verdi.

TTB’den yapılan açıklamada, ” Tıbbi yeminde ayrımcılığa yol açabilecek her türlü değişiklik etik ihlaldir ve suçtur. !” tuhaf sözler kullanılmış.

TTB Lideri Şebnem Korur Fincancı Türk Silahlı Kuvvetleri, PKK’lı teröristlere yönelik operasyonlarında yasaklı kimyasal gaz kullandığı söylemlerini ortaya atmıştı. Hakkında ” terör örgütü propagandası ” suçlamasıyla yargılanan TTB Lideri Fincancı, 27 Ekim 2022’de tutuklandı. Fincancı, örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemece PKK’ya desteği tescillenen Fincancı, 11 Ocak 2023’te serbest bırakıldı.

Şebnem Korur Fincancı’nın evinde yapılan aramada, Kalaşnikof mermileri, 3 adet AK 47 mermisi, 1 adet boş kovan, 2 adet dolu kovan, 9 mm 25’lik fişek ve bir örgütlenme el kitabı bulundu.

CİNSEL YÖNELİM ALTINDAKİ GERÇEK

Geleneksel Hipokrat yeminini bile tahrif eden LGBT örgütünün cinsiyeti yoktur. cinsel yönelim ‘ tabirini ısrarla kullanır. LGBT örgütüne göre, insanların doğuştan gelen cinsiyeti” biyolojik seks”, erkek veya kadın olarak tanımlanır. zamanla kendi cinsiyetini seçmekkarşı cinse yönelme arzusuyla” cinsel yönelim” yorumlanmak istenmektedir.

Türkiye’de büyük tartışmalara neden olan ve Önder Erdoğan’ın imzasıyla lağvedilen cinsel yönelim kavramı. İstanbul Sözleşmesiiçinde de vardı.

 

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu