Haber

Kafkas Kartalı’na Destek Ziyareti

Kafkas Kartalı’na Temel Ziyaret

 

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, hafta sonu TFF 3. Lig 1. Lig’de Talasgücü Belediyespor’u konuk edecek Kafkasspor’u ziyaret ederek başarılar diledi.

TFF 3. Lig 1. Lig’de İnegöl’ü temsil eden Kafkasspor, profesyonel liglerdeki ilk sezonunda 8 haftada topladığı 10 puanla 8. sırada yer alıyor. Ligde oynadığı ve bir haftayı geride bıraktığı 8 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alan Yeşil Siyahlılar, 9. Hafta kapsamında 5 Kasım Pazar günü saat 14.00’te İnegöl İlçe Stadı’nda Talasgücü Belediyespor’u konuk edecek. maçlar.

ZORLU REKABETİN HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Rakibini aralarında 1 puan farkla mağlup ederek zirveye tırmanmak isteyen Kafkasspor, Teknik Direktör Yavuz İncedal nezaretinde zorlu rekabetin hazırlıklarını sürdürüyor. Kritik öneme sahip maç öncesinde İnegöl protokolü, yeşil-siyahlı kulübe idmanını ziyaret ederek destek verdi.

SPORCULARA VE TEKNİK PERSONELE İNŞAAT DİLEKLERİNİ İLETTİLER

Hayrettin Endersert tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda Kafkasspor’u ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’a AK Partili yöneticiler ve meclis üyeleri de eşlik etti. Kafkasspor Başkanı Celal Ter ve kulüp yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, güçlü Talasgücü maçı öncesinde Kafkasspor’a başarı dilekleri iletildi. Protokol, oyunculara ve teknik heyete şeker ikram ettikten sonra antrenmanın bir kısmını izledi ve yöneticilerle istişarelerde bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberhalkapinar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu