Haber

Yeni adresi Galatasaray mı olacak? Tehditlere dayanamayan Roma’nın yıldızı İtalya’dan ayrıldı

Ara transfer döneminde gruba fayda sağlayacak isimleri kadrosuna katarak adım atacaklarını ifade eden Galatasaray yönetimi, milli futbolcu Kaan Ayhan’ın ardından bir yıldız daha transfer etmek istiyor. Yabancı kontenjanında yer açan sarı-kırmızılıların Roma’nın yıldızı Nicolo Zaniolo’ya ilgi gösterdiği kaydedildi.

ROMA’DAN YAPRAKLAR

Roma’dan ayrılmak isteyen Nicolo Zaniolo’nun yöneticiler aracılığıyla sarı-kırmızılı ekibe önerildiği belirtildi. İtalyan SporBasında yer alan haberlere göre geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmak istediği haberiyle gündeme gelen Zaniolo, Serie A’da Pazar günü Roma’nın Napoli’ye 2-1 mağlup olmasının ardından takımdan ayrılma kararı aldı.

MOURINHO KAPIYI GÖSTERDİ

Ailesiyle başkent Roma’dan ayrılarak La Spezia şehrine giden Zaniolo’nun kendisine izin verilmemesine rağmen Roma’ya dönmediği ve kulübüyle yaşadığı krizin devam ettiği belirtildi. Portekiz Teknik Direktörü Jose Mourinho da 2-1 yenildikleri Napoli maçının ardından “Aile içinde kendini iyi hissetmediğinde gidip bir çözüm bulmalısın” diyerek yıldız oyuncuya kapıyı gösterdi.

30 MİLYON EURO REDDİ

Roma’nın 2018’de Inter’den transfer ettiği ve İtalyan futbolunun önde gelen genç yeteneklerinden biri olarak kabul edilen Zaniolo, takımının geçen yıl özellikle final maçında attığı golle UEFA Avrupa Konferans Ligi’ni kazanmasında başrolü oynadı. Bu arada Milan’ın ilgilendiği ancak Roma’nın teklifi yeterli bulmadığı transfer sürecinde Zaniolo’nun İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Bournemouth’tan 30 milyon euro’yu reddetmesi İtalyan ekibini kızdırdı.

BU SEZON PERFORMANSI

Galatasaray’ın Zaniolo’yu kiralık olarak kadrosuna katabileceği iddia edilmişti. İtalyan yıldız bu sezon Roma’da 17 maça çıktı. Zaniolo bu müsabakalarda 2 gol attı ve 1 asist yaptı. 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa fiyatı 30 milyon Euro olarak belirtiliyor.

haberhocalar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu