İş

WeTrade üyeleri satış talebini reddediyor, yasal işlem planlıyor

PEKİN – WeTrade Information Technology Limited ve Beijing YueShang Digital Technology Group Co, LTD, WeTrade Group Inc., her iki şirketin satışına ilişkin yalan iddialarda bulunduğu gerekçesiyle kendisine dava açmayı planladıklarını açıkladı. WeTrade Group Inc.’den 31 Ocak 2024 tarihinde yapılan açıklamaya göre WeTrade Group Inc. daha önce 21 Kasım 2023 tarihinde iki iştirakini sattığını açıklamıştı ancak bu tezine şirketlerin kendileri itiraz etmişti.

Hem WeTrade Information Technology hem de Beijing YueShang Digital Technology, satış duyurusunun yanlış olduğunu iddia ediyor ve WeTrade Group Inc., şirketten ekonomik tazminat talep etmek için yasal yollara başvuruyor. Ayrıca WeTrade Group Inc.’in eski CEO’su Bay Hechun Wei, görev süresi boyunca bu şirketlerin satışına ilişkin herhangi bir duyuruyu imzalamadığını belirten bir açıklama yazısı yayınladı.

WeTrade Information Technology Limited, ana ürünü VCard’ın 15 ülkede faaliyet gösterdiği WTPay işinin arkasında yer alan bir teknoloji Ar-Ge şirketidir. Şirket aynı zamanda Ping An Bank’ın finans işinde de önemli bir ortaktır. Beijing YueShang Dijital Teknoloji Grubu’nun işleri arasında mikro kurumsal bulut akıllı sistemi YCloud; kamu sağlığı iş segmenti Y-Sağlık; ve dijital yeni enerji endüstrisini destekleyen YG.

Basın bülteninde ayrıca YCloud’un yerel mikro ticaret sektöründeki geniş erişimi ve Beijing YueShang Dijital Teknoloji Grubu’nun Ağustos 2022’den bu yana sağlık ve yeni enerji segmentlerindeki şirketlerle geliştirdiği ortaklıklar da vurgulandı.

Bu makaledeki bilgiler basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu