İş

Visa ve Fenerbahçe işbirliğiyle taraftarlara özel ön ödemeli dijital kart

Visa ve Fenerbahce iş ortaklığıyla yenilenen uygulama arayüzüyle taraftarların beğenisine sunulan Fenerbahce Visa kartları, Türkiye’de bir spor kulübünün resmi taşınabilir uygulaması içerisinde oluşturulan ilk dijital ön ödemeli kart olma özelliği taşıyor.

Visa ve Fenerbahçe, ülkemizde bir spor kulübünün Magnificent Uygulaması içerisinde oluşturulan ilk dijital ön ödemeli kart olan Visa logolu Fenerbahce kartlarını piyasaya sürdü. Fenerbahçe dijital ön ödemeli Visa kartları, Fenerbahce Spor Kulübü (FBSK) Superior Uygulaması içerisinde yer alan Fenerium mağazası üzerinden dünya çapında online ödeme kabul eden satış noktalarında kullanılabilecek. Kartlar ayrıca FBSK Superb Uygulaması üzerinden Fenerium mağazasında yapılan ödemelerde de belirli bir süre için yüzde 10 indirim sağlayacak.

 

Saniyeler içerisinde Fenerbahce dijital ön ödemeli Visa kartına sahip olabilirsiniz.

Kullanıcılar, Fenerbahce Spor Kulübü Harika Uygulaması’nda cüzdan sekmesine girdiğinde, fenerbahçe dijital ön ödemeli Visa kartları saniyeler içerisinde otomatik olarak tanımlanıyor. Kullanıcılar, Visa’nın güvenli kart depolama altyapısı olan Visa One Click Pay platformunda kayıtlı banka veya kredi kartlarıyla tanımlı kartlarına yükleme yapabilecek.

Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin , “Fenerbahçe Spor Kulübü işbirliğiyle dijital ön ödemeli Visa kartını taraftarların hizmetine sunmaktan son derece mutluyuz. 2024 Visa’nın Türkiye’deki 40. yılı. Visa’nın global ölçeği ve 40 yıldır en ileri güvenlik teknolojileriyle korunan ağımız sayesinde ülkemizdeki tüm Visa kart kullanıcılarına güvenli ödeme imkanı sağlıyoruz. Bu kartla Fenerbahce taraftarları artık sadece ülkemizde değil, Visa’nın kabul edildiği dünyanın 200 ülkesindeki online mağazalarda, servis sağlayıcılarda ve e-ticaret platformlarında da ödemelerini yapabilecek.” söz konusu.

F.Bahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan Konuyla ilgili ayrıca şunları söyledi: “Bugün Kulübümüz ile Visa arasındaki işbirliğinin basın toplantısında birlikteyiz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak değerli markalarla yaptığımız işbirliklerinde taraftarlarımıza mümkün olan her alanda fırsatlar sunmayı hedefliyoruz. Visa iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz bu proje, bu bağlamda bir adım olarak taraftarlarımızın beğenisine sunulacak bir özelliğe sahip. Kulübümüzün resmi taşınabilir uygulaması olan FBSK Magnificent Uygulaması’nda Fenerbahçe dijital ön ödemeli kartları yer alacak; Hayranlarımıza uygulama içerisinde taşıyacakları bir ödeme aracı sunacak. Uygulamamıza dahil edilecek bu özellik sayesinde hayatımızın her anında ve alışverişlerimizde Uygulamamızı kullanarak işlemlerimizi gerçekleştirebileceğiz. Fenerium Spor Kulübü, lansman döneminde Harika Uygulaması içerisinde yer alan Fenerium online mağazasından yapacağınız alışverişlerde de %10 indirim uygulayacak. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, projenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Vize Hakkında

Visa (NYSE:V), dijital ödemeler segmentinde dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. 200’den fazla ülke ve bölgede tüketiciler, tüccarlar, finansal kurumlar ve devlet kurumları arasında ödeme işlemlerine olanak tanır. Misyonumuz dünyayı en yenilikçi, güvenilir ve emniyetli ödeme ağıyla birbirine bağlamak; Bireylerin, işletmelerin ve ekonomilerin başarılı olmasını ve büyümesini sağlamak. Herkesi, her yerde kapsayan ekonominin herkesi, her yerde daha iyi hale getirdiğine inanıyoruz ve erişimi para hareketinin geleceği için temel olarak görüyoruz. Daha fazla bilgi için visa.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

  F.Bahçe Hakkında

1907 yılında kurulan ve 116 yıllık şanlı bir geçmişe sahip olan F.Bahçe Spor Kulübü, kuruluşundan bu yana sporun farklı dallarında antrenör ve yarışmacı olarak faaliyet göstermekte, sporcu yetiştirmekte, sayısız kadrosuyla Türkiye’nin en büyük spor kulübü misyonunu taşımaktadır. ulusal ve uluslararası başarılar. F.Bahçe, 9 farklı branşta üst sıralarda yer alan sporcu ve grupların yer aldığı tek spor kulübü olarak ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü’ unvanını gururla taşıyor. Kulübümüzün amacı, Büyük Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği amaç ve unsurlar doğrultusunda zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek, evrensel olan sevgi, dostluk ve barış çerçevesinde gençleri spora yönlendirmektir. sporun değerleri ve gençlerin spor yapma olanaklarını geliştirmek, sporu ulusal ve uluslararası düzeyde teşvik etmek. Sporcunun gelişmesine ve yayılmasına katkıda bulunmak, sporcu yetiştirmek için altyapı, tesis ve sosyal tesisler oluşturmak ve onlara daha çağdaş olanaklar sunmak. Tüm dünyada milyonlarca tutkulu taraftarla desteklenen Türk sporunun lokomotifi Kulübümüz, futbol, ​​basketbol, ​​voleybol, atletizm, yelken, kürek, boks, masa tenisi ve yüzme branşlarında faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. F.Bahçe, 28 şampiyonlukla Türkiye’de futbolda en çok şampiyonluk yaşayan takım; Hem erkeklerde hem de kadınlarda basketbolda Avrupa’nın 1 numaralı kupasını ülkemize getiren, voleybolda Dünya ve Avrupa Şampiyonluklarına sahip olan kulüp, aynı zamanda Olimpiyatlar adına en çok sporcu gönderen kulüp unvanını da elinde tutuyor. Ülkemiz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu