Haber

Abdullah Avcı: Bu Trabzonspor’un alışık olmadığı bir süreç.

Süper Lig’in 18. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Alanyaspor’a konuk oldu.

Mücadele, Akdeniz ekibi Alanyaspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Turunucu-yeşilli takımın golleri Efecan Karaca, Ahmed Hassan (2) Wilson Eduardo ve Yusuf Özdemir’den geldi.

Karşılaşmanın ardından Trabzonspor Teknik Müdürü Abdullah Avcı değerlendirmelerde bulundu.

“Bu geçici olmayan bir durum gibi görünüyor”

Takımın oyununu değerli kılan Avcı, “Birkaç bahis konusuna değineyim. Öncelikle bir maçın üzerinden geçelim. Oyundan bahsetmek gerekiyor. Planda oyunun ilk 13 dakikasında planı çok doğru bir şekilde uyguladık. baskılar gerçek 3 durum yakaladık kırılma anlarında maçı kendimize çeviremedik büyük takım yakaladığını takdir etti ilk top gol ikinci top gol oldu.

Bu durum sürekli olmayan bir durum gibi görünmektedir. 6 vuruştan 5’i gol oldu. Bu oyunda. Oyuna tepki vermemek, kazanmak için devreye girmemek kesintili bir durum gibi görünmüyor. Eskiden 4 gol şimdi 5 gol. Bu alışık olmadığım bir süreç. Rakip bizi bekledi, daha aktif ve akıcı olabilirdik. Maçı kazandılar, onları tebrik edelim.”dedim.

“Değerlendirme yapmalıyız”

Taktik olarak her şeyi denediğini söyleyen Abdullah Avcı, şunları söyledi: “Formasyonu, oyuncuyu değiştiriyoruz. Biri çıkıyor, biri takla düşüyor. Biri çıkıyor, takla düşüyor. Alışık olmadığım bir şey. Bir değerlendirme yapmamız lazım. Her şeyi deniyoruz, grupça çalışıyoruz. Oyun ve oyuncu üzerinden herhangi bir geri bildirim alamıyorsunuz.”ifadeleri kullandı.

“Trabzonspor’un alışık olmadığı bir süreç bu”

Trabzonspor tarihinde böyle bir şeyin olmadığını belirten Avcı, şöyle konuştu: “Hastalıklı bir durum var. Takım olarak birçok şeyi deniyoruz. Genel bir değerlendirme yapmamız gerekiyor. Her şeyi deniyorum, deniyorum. Geçici bir durum gibi görünmüyor. Bu Trabzonspor’un alışık olmadığı bir süreç.sözlerini söyledi.

Yorumcular bunu bir istifa sinyali olarak değerlendirdi.

Abdullah Avcı’nın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamaların ardından yaptığı açıklamaları değerlendiren beIN Sports yorumcusu İlker Yağcıoğlu, şunları söyledi: Abdullah Avcı’nın sözlerinden istifa sinyali aldım.dedim.

Güntekin Onayı, “Ben de uygun gördüm. Lider ve yönetimle görüşecek.”yorumu yaptı

Tugay Kerimoğlu “24 saat bekleyelim. Bir şeye tepkisi var. Nefes alsın. Herhalde sonlu olduğu için böyle şeyler söyledi…”onun sözleriyle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu