Ekonomi

Tatile Giderken Seyahat Sağlık Sigortası Yaptırmanın 11 Faydası

Yaz geldi, tatil sezonu başladı! Güzel bir hava eşliğinde tatil planları yapıyorsanız, tatiliniz boyunca beklenmedik durumların yaşanma ihtimalini göz önünde bulundurarak tatil sigortası yaptırmayı ihmal etmemelisiniz.

1. Kaza durumunda vazgeçilmez!

Eğlenmek, dinlenmek, gezmek ve kaliteli zaman geçirmek için çıktığımız tatillerde başımıza gelen talihsizlikler tatilin tamamının kaybolmasına neden olabiliyor. Yer değişikliği, yoğun hareketlilik ve tatildeki aktiviteler de kazaların artmasına neden oluyor.

Seyahat sağlık sigortası, tatil köyleri de dahil olmak üzere her yerde sağlık hizmetlerine hızlı ve ucuz bir şekilde ulaşmanızı sağlayarak hem sağlığınızı hem de cebinizi korur.

2. Acil tıbbi müdahale ihtiyaçlarında yanınızda!

Seyahat sağlık sigortası ile acil durumlarda yapacağınız tıbbi yardım harcamalarınıza temel oluşturabilir, tıbbi müdahale, tedavi ve ulaşım gibi birçok sağlık hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

3. Evet, tatilde diş ağrısı çekmek mümkündür. ?

Seyahat sağlık sigortası, diş ağrısı gibi beklenmedik durumları da kapsar. Tüm yıl boyunca beklediğiniz tatilin diş ağrısı gibi sorunlarla mahvolmaması için önlem almakta fayda var. İşte böyle talihsiz durumlarda seyahat sağlık sigortanız yanınızda!

4. Hastaneye ulaşım sizin için zor olabilir.

Tatil dönemlerinde daha çok doğa ile iç içe bölgeleri tercih ediyoruz. Bu durum ulaşım açısından dezavantajlı durumda olmamıza neden olabiliyor.

Seyahat sağlık sigortanız, tıbbi ulaşım gerektiren durumlarda masraflarınızın karşılanmasını sağlayarak ihtiyacınız olan desteği en yeterli şekilde almanıza yardımcı olur.

5. Tatil harcamalarınıza sağlık giderlerinizi eklemeyin.

Tatilde veya seyahatte başımıza neler gelebileceğini tahmin etmek zor. Özellikle yurt dışı tatillerinde bu harcamalar bütçemizin çok üstüne çıkabiliyor. Bu gibi durumlarda en yakın sağlık kuruluşundan hizmet almak ve astronomik maliyetlerden etkilenmemek için seyahat sağlık sigortası yaptırmak oldukça değerlidir.

6. 7/24 destek, huzurlu bir tatil demektir!

Seyahat sağlık sigortası, istediğiniz zaman bilgi ve yardıma ulaşabileceğiniz takviye limitine sahiptir. Seyahatiniz sırasında karşılaştığınız sorunlarda bu hattı arayarak yardım alabilir, tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

7. Yurt dışı tatilleri de ek ücrete dahildir.

Tatilinizi yurt dışında geçirmeyi planlıyorsanız, seyahat sağlık sigortası kapsamınıza yurt dışı seyahatlerini de eklemeniz gerekir. Böylece yurtdışında alacağınız sağlık hizmetleri için astronomik bedeller ödemekten kurtulabilir, sadece sağlığınıza odaklanabilirsiniz.

8. Ekstrem aktiviteler de dahil edilebilir.

Tatilinizi dinlenmek yerine hareket ederek ve ekstrem aktiviteler yaparak değerlendirmek istiyorsanız, sağlık sigortanızın bu aktiviteleri poliçesine dahil ettiğinden emin olmalısınız. Dalış, kayak ve daha birçok aktivite sigorta kapsamına alınabilir.

9. İlaç ve tedavi masraflarının tatil bütçenizi düşürmesine izin vermeyin.

Sıcak yaz günlerinde güneye kaçıp masmavi sulara atladığınızda, dibe inen tek gerçek dalgıç siz olun! Talihsiz kazalar ve sağlık sorunları yüzünden tatil bütçenizin sizinle yokuş aşağı gitmesini istemeyiz. ?

Tatilde başınıza gelebilecek olası kazalardan etkilenmemek, ilaç ve tedavi masrafları altında ezilmemek için seyahat sağlık sigortası en büyük destekçiniz!

10. İptal veya erteleme durumunda bir seçeneğiniz olabilir.

Seyahat sağlık sigortası yaptırmadan önce tatilinizin iptali veya ertelenmesi durumunda hangi haklara sahip olduğunuzu öğrenebilir ve seyahat sağlık sigortanızın kapsamını buna göre uzatabilirsiniz.

11. Seyahat sağlık sigortası ile eşyalarınız güvende!

Hırsızlık, kayıp gibi durumları seyahat sağlık sigortası kapsamına almak mümkündür. Bu sayede güvenle seyahat edebilir ve değerli eşyalarınıza bir şey olursa maddi olarak etkilenmezsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu