Teknoloji

PlayStation 5 Slim ve orijinal PlayStation 5 yan yana görüntüleniyor

Daha ince PlayStation 5 modelinin piyasaya sürülmesine sadece haftalar kaldı ve görünen o ki bir kullanıcı güncellenmiş konsolu şimdiden ele geçirdi. X’e gönderilen bir dizi görselde @phantompainss kullanıcısı şunları söyledi: Güncellenen PlayStation 5’in ilk sürüme göre nasıl bir performans sergilediğini gösteriyor.

Yeni PS5, orijinal konsola kıyasla biraz daha küçük bir ayak izine sahip olacak gibi görünüyor. Standart PS5’ten daha ince bir profile sahip olmasının yanı sıra daha kısadır. Daha ince tasarıma rağmen cihaz, bir HDMI bağlantı noktası, iki USB bağlantı noktası, bir güç konektörü ve bir ethernet bağlantı noktası dahil olmak üzere önceki modelle aynı bağlantı noktalarını arka tarafta koruyor gibi görünüyor.

Resimler aynı zamanda kurulum sırasında PS5’in çıkarılabilir disk sürücüsünü de gösteriyor. İnternet bağlantısı gerektireceğine dair söylentiler da doğruluyor. Fotoğraflardan birinde ” Disk sürücünüzü kullanamazsınız. Disk sürücünüzü PS5’inize kaydetmek için PS5’inizi ağa bağlamanız gerekir” o yazıyor.

Söylentiye göre konsolu disk sürücüsüyle yalnızca bir kez eşleştirmeniz gerekiyor, ancak Sony’nin gelecekte PS5 ve disk sürücüsü için kimlik doğrulama sunucularını kapatması durumunda kullanıcıların sürücüyü kullanmaya devam edip edemeyeceği konusunda endişeler devam ediyor.

Sony, yeni PS5 Slim konsolunu Kasım ayında piyasaya sürmeyi planlıyor ancak şirket hâlâ kesin bir lansman tarihi vermedi. PS5’in disk sürücülü fiyatı 499,99 dolar, dijital modelin fiyatı ise 449,99 dolar olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu