Haber

Önder Erdoğan, Ankara’daki “Şimdi Gençler İçin” programında konuşuyor

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Gençler bu gönül gençlerimizin sevgisi ve muhabbeti ile kalbimizde genç kalıyor. Bana senin gibi sebep ve yoldaşlar verdiği için Rabbime şükrediyorum. 21 yıldır Türkiye’yi gençlerimizle birlikte yarınlara hazırlıyoruz.

“Türkiye’NİN YÜZYILININ SAHİBİ SİZSİNİZ”

Unutmayın Cumhuriyetimizin birinci asrını geride bırakırken Türk Asrının sahibi sizlersiniz. Sizler el birliği ile bize inen istiklal kalkınma bayrağının yeni kayyumlarısınız. Biz bu bayrağı kanıyla, sabrı ile bu toprakları vatan yapan büyüklerimizden aldık.

“14 MAYIS’TA YİNE SİZİN ÜZERİNİZDEN SİNİN HESAPLARI ÇIKARIYORUZ?”

Şimdi tıpkı Osmangazi, Sultan Fatih, Gazi Mustafa Kemal gibi inşallah gençlerimiz de sahiplenir ve zirveye taşır. Buraya öyle bir ses verin ki Ankara’dan 81 ilimize dalga dalga oradan da tüm dünyaya yayılsın. 14 Mayıs’ta Türkiye’nin 21 yıllık kazanımlarının yanında mıyız? 14 Mayıs’ta şimdi Türk Asrı için oruç mu söylüyoruz? 14 Mayıs’ta doğru adımlarla yola devam ediyoruz diyerek geleceğimize sahip çıkıyor muyuz? 14 Mayıs’ta yine sizin aracılığınızla sinsi hesapları mı bozuyoruz? 14 Mayıs’ta sandıkları mı açıyoruz? Ülkenin geleceğini sizlere teslim ederken gözümüz arkada kalmayacak. Sizler AK Parti döneminde doğup büyüyen, hayatı AK Parti ile tanıyan nesilsiniz.

İlk Evim İlk Yerim kampanyaları ve maliyetinin yarısını ödediğimiz dönüşüm projeleri ile ev hayalini gerçekleştirmemiş kimseyi yalnız bırakmayacağız.

1,2 milyonunu TOKİ ile, 3,3 milyonunu da kentsel dönüşüm projeleriyle hayata geçirdik. Ev sahibi olmak isteyen gençlerin hayallerini gerçekleştirecek olan bizleriz.

 

 

Haberin Detayları Geliyor…

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza kullanabilirsiniz. (iOS, Android)Twitter’da yapabilirsin @haber7Hesabınızı takip edebilirsiniz.

Uygulama mağazası Google Oyun Takip etmek

 

haber-salpazari.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu