Haber

Milli boksör Busenaz Sürmeneli Trabzonspor’dan ayrıldı

Milli boksör Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor Kulübü’nden ayrıldığını açıkladı.

Dünya ve Olimpiyat şampiyonu boksör Busenaz Sürmeneli, sosyal medya hesabından yayınladığı bir paylaşımla Trabzonspor’a veda etti.

Sürmeneli, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Beni gördükleri her yerde kucaklayan, her zaman yanımda olan, en ihtiyacım olduğu anda dualarıyla bana destek olan güzel insanlara, Trabzonlu hemşehrilerime;

Sonunda söyleyeceklerimi söyleyerek başlayayım, artık yeni bir yolculuğa adım atma zamanım geldi. Yıllardır arması altında mücadele ettiğim Trabzonspor’dan ayrılıyorum…

Trabzonspor’da geçirdiğim uzun yıllar boyunca acı-tatlı pek çok şey yaşadım. Büyük zaferler kazandım, dünya şampiyonlukları gördüm, dünyanın öbür ucundan olimpiyat altın madalyasını bu şehrin sokaklarına taşıdım. Hep birlikte deli gibi kutladık, çoğunuz yanımdaydınız.

Kararıma şaşıracak ve üzülecek olanlarınız olacağını bildiğim için bu açıklamayı yapmayı kendime görev hissettim. Bazılarınız hem buradan hem de yolda beni gördüğünüzde neden bu kararı verdiğimi soracaktır, bunu biliyorum. Aşağıda söylediklerimin dışında başka bir şey söylemeyeceğim.

Yıllardır ekmek yediğim yerden ayrılırken saygılı bir şekilde ayrılmak karakterime en uygun olanıdır. Kızgın değilim, sadece içimde bir kırgınlık hissediyorum. Bu şehrin çocuğu olarak hak ettiğime inandığım değeri almayı, biraz daha değer görmeyi beklerdim. Ama yine de beni bu günlere getiren tüm Trabzonspor yöneticilerine teşekkür etmek istiyorum. Haklarını bağışlasınlar.

Trabzonlular beni iyi tanıyor, içten, samimi ve gerçekçi konuştuğumu biliyorlar. “Kızımı da senin gibi boksör yapacağım” diyen minibüs şoförü abi de biliyor, “Seninle İstiklal Marşı’nı söylerken ağladık” diyen anneanneler de biliyor. Tokyo Olimpiyatlarına giderken bir söz verdim, madalya bu şehre gelecek dedim. Allah’a şükür sözümü tuttum. Şimdi bir sonraki Paris Olimpiyatları’nda bir kez daha başarılı olmak ve o madalyayı yeniden Trabzon sokaklarına taşımak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.

Arkamda duracağınıza ve dualarınızı eksik etmeyeceğinize tüm kalbimle inanıyorum. Sen de bana hakkını ver.”

tasova-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu