Yaşam

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmacı Kenan İmirzalıoğlu’na ‘Ezel’ Diyerek Geçti

‘Kim Milyoner Olmak ister?’ Maçta yaşanan bir olay seyirciyi geçmişe doğru yolculuğa çıkardı. Soruya cevap vermek üzere olan yarışmacının Kenan İmirzalıoğlu’na ‘Ezel’ demesi dikkatlerden kaçmadı. Elbette ünlü oyuncunun canlandırdığı ‘Ezel’ karakterinin adını duyanlar yaptıkları paylaşımlarla beğeni topladı.

ATV ekranlarının fenomen yarışlarından Kim Milyoner Olmak İster? Her hafta yayınlanan yeni bölümüyle gündeme geliyor.

Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de oldukça ilgi gören bilgi yarışının her yeni bölümüne damgasını vuran olaylar yaşanıyor, rekabeti takip edenler biliyor.

Türkçe bilgisi sorusuyla karşılaşan yarışmacı, seçenekler arasında düşünürken başını kaldırdı.

Keyifli yarışın ev sahibi Kenan İmirzalıoğlu’na bakan yarışmacı, ünlü oyuncuya “Kenan” yerine “Ezel” diyecekti. Durumu son anda fark eden yarışmacı, “Ez…” diyebilmişti.

Kendisine Ezel adını takacak olan İmirzalıoğlu, “Ezel mi?” diye yanıt verdi. bu açıklamaya cevaben.

Sevilen oyuncunun bu sözleri tabi ki sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. Bir döneme damgasını vuran ‘Ezel’ dizisinde başrolü üstlenen İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı karakter hakkında birçok paylaşım ve düzenleme yapıldı.

2009-2011 yılının ortalarında yayınlanan Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Kenan İmirzalıoğlu, ”Ömer/Ezel Bayraktar” karakteri ile hafızalara kazınmıştı.

Cansu Dere’nin “Eyşan”, Yiğit Özşener’in “Cengiz”, Barış Falay’ın “Pense Ali”, Tuncel Kurtiz’in “Ramiz Karaeski” ve Haluk Bilginer’in “Kenan/ Birkan karakterine hayat veren efsane diziyi hangimiz unutabiliriz?

Yarışmacının İmirzalıoğlu’na hitap şekli, kendisine unutulmaz dizi hasretini bir kez daha hatırlattı.

Bu durum hem yarışmacıyı hem seyirciyi hem de Kenan İmirzalıoğlu’nu nostaljik bir yolculuğa çıkarırken, sosyal medyada unutulmaz anılar bir kez daha hayat buldu.

Ezel hayranlarının gözlerinden kalplerin taşmasına neden olan o editi geride bırakalım…

? ?

Ezel dizisini izlediniz mi?

Konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

haber-yenifakili.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu