Haber

Galatasaray Kadıköy’den lider olmak istiyor

Spor Toto Büyük Lig’de 6 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, ligin 18. haftasındaki derbi maçında yarın saat 19.00’da deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşmada düdüğü hakem Halil Umut Meler çalacak.

Kadıköy’e lider olarak giden Okan Buruk’un öğrencilerinin amacı buradan başkan olarak ayrılmaktır. Fenerbahçe deplasmanına galibiyet parolasıyla gidecek olan sarı-kırmızılı ekip, Kadıköy’den beraberlik durumunda liderliğini sürdürecek. Teknik Direktör Okan Buruk, Fenerbahçe deplasmanı için özel bir hazırlık yapmadı. Sarı-kırmızılılar, diğer lig maçlarına hazırlandıkları gibi Fenerbahçe deplasmanına da hazırlanıyor.

GALATASARAY’DA PENALTI VE YARALANMALAR DÖNÜYORAlatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sakat ve cezalı futbolcularının kadroya katılmasıyla rahat bir nefes aldı. Bir süredir sakatlığı bulunan Mauro Icardi kadroyla çalışmalara başlarken, Arjantinli yıldızın maç kadrosunda yer alması ve daha sonra oyuna girmesi planlanıyor. Dün büyükannesini kaybedip Uruguay’a giden Sergio Oliveira ve Sacha Boey ile Lucas Torreira’nın cezalarının bitmesiyle İstanbul’a dönerek grupla birlikte çalışmalara katılmasıyla birlikte kadronun bazı değerli isimleri ekibe katıldı. .3 EKSİK Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-kırmızılı grupta 3 eksik var. Mathias Ross, Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe deplasmanında forma giyemeyecekler. mücadele ediyor. Kazımcan ve Emre’nin sakatlıkları nedeniyle sol bekte Patrick Van Aanholt’u görevlendiren Buruk, Oliveira ve Torreira’nın yokluğunda Berkan Kutlu’yu, Berkan lehine ise 3. Türk sağını kullandı. Ancak Oliveira ve Torreira’nın dönüşü ve Rashica’nın sağ kanattaki vazgeçilmez performansı Buruk’u tatlı bir belaya soktu. Aynı şekilde Oliveira’nın yedek kulübesinde kalması ve Portekizli yıldızın yerine MKE Ankaragücü maçında çok iyi bir performans sergileyen Berkan Kutlu’nun ilk 11’de yer alma ihtimali de değerlendiriliyor. Son dönemde performansını artıran Barış Alper Yılmaz’ın Rashica yerine maça ilk 11’de başlama ihtimali düşük. Sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe karşısında olası ilk 11’i şöyle; Muslera – Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Dubois, Berkan Kutlu, Oliveira, Rashica, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Icardi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu