Haber

Bakan TOGG’la Meclis’e geldi: CHP ‘TOGG Meclis’te kalsın’ dedi

ANKARA – TBMM’de bütçe çalışmaları devam ediyor. Bütçesi görüşülecek olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG ile Meclis’e geldi. Meclis girişinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Varank, “Plan Bütçe Komisyonu’nda muhalefet milletvekilleri ‘TOGG varsa neden onunla gelmediniz’ dediler. Muhalefeti dinledim, TOGG’u getirdim. burada,” dedi.

MONTAJDA TOGG

TOGG’un gün boyunca Meclis’te kalacağını ve milletvekillerinin görebileceğini belirten Varank, AK Parti milletvekilleri ve gazetecilerle fotoğraf çektirdikten sonra Genel Kurul’a katıldı.

‘HEDİYE GERİ DÖNÜLMEZ, TOGG’U PARLAMENTO’DA BIRAKIN’

Genel Kurul’daki sunumu öncesi söz alan CHP Küme Başkan Yardımcısı Özgür Özel, Bakan Varank’a TOGG’un Meclis’te kalması gerektiğini söyleyerek, “Belli ki Sayın Bakan bugün TOGG’un konuşulmasını istiyor. TOGG Meclis’e geldi. Ne getirdiyse millete verilen yetki geri alınamaz, hediye de geri alınamaz. Onu da TBMM’ye bırakın.”

‘TOGG’U GETİRSEN SENİN İÇİN HAYIRLI OLMAZ’

Meclis’e şarj ünitesi konulmasını öneren Özel, Bakan Varank’a “TOGG’u alırsanız size yakışmaz” dedi. Milletvekillerinin aracı test ederek eksikliklerin giderilmesine katkı sağlayabileceklerini ifade eden Özel, “Bu bir elektrikli araç Meclis’e geliyorsa doğrudur, geri giderse ayıp olur” dedi.

AK PARTİ ÖZTÜRK’TEN ÖZEL’E DESTEK

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Özel’in bu sözlerine takviyeler verirken, Bakan Varank Özel’in talebini gülümseyerek karşıladı. (DUVAR)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu