Haber

Akşener yeni ittifak mı kuracak? İYİ Parti’den 3. yol çıkış

Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkarak 6 Masa’dan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurmaylarıyla görüşmelerini sürdürüyor. Akşener, İYİ Parti Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri ve başdanışmanlarıyla genel merkez ek binasında bir araya geldi.

İYİ PARTİ’DEN 3. YÜKSEK KARAKTER

Parti paydaşlarının fikir alışverişinde bulunduğu toplantının ardından GÜZEL Parti Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın’dan dikkat çekici bir paylaşım geldi. Akalın, saatler süren görüşmenin ardından üçüncü yola vurgu yaptı.

YENİ BİR İTTİFAK MI KURACAKLAR?

Akalın, “Cumhurbaşkanımızın başkanlığında son derece verimli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Türkiye’yi bağımsız yönetme tezimizin gereği olarak Türk siyasetindeki 21 yıllık blokajı sona erdirecek ‘üçüncü bir yol’ açmaktan memnuniyet duyuyorum. kuruluş mücadelemizin amacı da budur.” ifadelerini kullandı. Akalın’ın bu sözleri, “İYİ Parti yeni bir ittifak kuracak” şeklinde yorumlandı.

KÜRŞAD ZORLU: HALKIN İRADESİ KAZANACAK

Öte yandan görüşmenin ardından paylaşımda bulunan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “İYİ Parti, demokratik, milliyetçi ve kalkınmacı anlayışıyla Türk milletinin makul çoğunluğunu esas alır. Bu bizim milletimize sözümüzdür. Türkiye’nin ucube sistemiyle karşı karşıya kaldığı bu karanlık dönemde ülkemizin Milli Merkezi GÜZEL PARTİ güneşiyle aydınlanacak, milletin iradesi galip gelecektir.” açıklama yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu