Haber

AK Parti Tekirdağ adayı açıklandı mı? SON DAKİKA AK Parti Tekirdağ Belediye Başkanı adayı kim 2024?

AK Parti Tekirdağ’ın adayı belli oldu mu? Soru, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün yapılacak törende 48 ilin adaylarını açıklamasıyla netleşti ve gündeme geldi. AK Parti, bugün yerel seçimler için ikinci aday tanıtım toplantısını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda AK Parti Tekirdağ Belediye Başkanı adayının kim olduğu araştırılıyor. Peki AK Parti Tekirdağ’ın adayı açıklandı mı? SON DAKİKA AK Parti Tekirdağ Belediye Başkanı adayı kim 2024? Detaylar burada…

AK PARTİ TEKİRDAĞ ADAYI ELENDİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen törenle 48 ilin adaylarını açıkladı. ATO Kongre Merkezi’nde saat 14.00’te yapılan toplantıda AK Parti Tekirdağ’ın adayı Cüneyt Yüksel oldu. Buna göre 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Tekirdağ Belediye Başkanı adayı Cüneyt Yüksel olacak. Erdoğan’ın açıklamasından saatler önce AK Parti’nin Tekirdağ dahil birçok ilde aday göstereceği isimler belli olmuştu.

AK PARTİ TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI 2024 ADAYI KİMDİR?

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Tekirdağ Belediye Başkanı adayı Cüneyt Yüksel oldu.

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL KİMDİR?

Cüneyt Yüksel, 1977 yılında Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesine bağlı Çanakçı köyü nüfusuna kayıtlı olarak dünyaya geldi. İnşaat bölümünde faaliyet gösteren bir şirketin sahibidir. Cüneyt Yüksel, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Aktif siyasi kariyerine Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) başlayan Yüksel, partide çeşitli görevlerde bulundu. AK Parti’de okul sorumluluğu, ilçe başkan yardımcılığı, il başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı gibi önemli görevlerde bulundu, aynı zamanda belediye başkanı adaylığı sürecine de katıldı. 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçildi.

Sivil toplumda da aktif görev alan Yüksel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği, İnşaat Komitesi Başkanlığı gibi görevlerde bulundu. Ayrıca halen Tekirdağ MÜSİAD üyesi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

keles-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu