Haber

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Serinhisar İlçesinde Vatandaşlarıyla Buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, babasının evinin bulunduğu Serinhisar ilçesinde hemşehrileriyle görüşmeye geldi. Ev ziyaretlerinin yanı sıra MHP Serinhisar ilçe teşkilatını da ziyaret eden Milletvekili Şahin Tin, “Cumhur İttifakı ve ehil kadroları milletin hizmetinde olmaya devam edecektir. Çünkü gerçek vatanseverler bu çatı altında buluşmuştur.”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Serinhisar ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla görüşmeye geldi. AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili adayı Şahin Tin, babasının Serinhisar’daki evinde hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşırken, vatandaşların nişan törenleri ile taziye ziyaretlerinde de bulundu.

“Cumhur İttifakı bizim milli gücümüzdür”

AK Parti Serinhisar İlçe Teşkilatı ile MHP Serinhisar İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden Milletvekili Şahin Tin, devletin bekası, milletin bekası için el ele, gönül gönüle çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Milletvekili Şahin Tin, “Cumhur İttifakı olarak tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet anlayışıyla aziz milletimizin bekası ve devletimizin bekası için hep birlikte çalışıyoruz. ve yetkin ekipler aziz milletimizin teveccühü ile önümüzdeki 14 Mayıs seçimlerinde milletin hizmetkarı olacaktır.Çünkü gerçek vatanseverler bu çatı altında buluşmuştur.Aziz milletimiz ve aziz hemşehrilerimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zafere ulaşmasını sağlayacaktır. Onların teveccühü ve desteğiyle yeniden Cumhurbaşkanı seçildik. Yerli ve milli adımlar atma, milli sevgimizi yaşatma kararlılığımızdan asla taviz vermeyeceğiz. 14 Mayıs’ta milletimizin ağır darbesine maruz kalacak ve bir daha ayağa kalkamayacak şekilde mağlup olacaktır.”

“Milletimiz masa altı anlaşmalara izin vermeyecek”

Milletvekili Şahin Tin, “Milletimiz her şeyi çok net ve net görüyor” dedi; “Birliğimize uzanan, birliğimize saldıran her zihniyete karşıyız. Aziz milletimiz teröre, destekçilerine ve siyasi uzantılarına asla fırsat vermeyecek, hak ettiği karşılığı 14 Mayıs’ta sandıkta verecektir. Milletimiz bu toprakların dertlerine dertlenenleri, onlara ihanet edenlerle ittifak kuranları açık ve net görüyor, biliyor.14 Mayıs, milli varlığın diriltildiği nadide bir tarih olarak hafızalarımıza kazınacaktır. Vatanımıza ve milletimize ihanet edenler, hain ve örgütlerle masa altı işler yapanlar, milletimizin mükafatını sandıkta alacaklardır. Biz milletimize güveniyoruz. Milletimiz de bize inanıyor. Ülkemizi müreffeh noktalara taşıyacağız.” Cumhur İttifakımız, devletimizin bekası ve milletimizin bekası için yerli ve milli bir anlayışla birlik ve beraberlik içinde, gerçek adımlarla, hız kesmeden yoluna devam etmektedir.” – DENİZLİ

alpuhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu